családállitás

Bemutatkozás

Várady Erika vagyok,
okleveles család- és rendszerállító.
 
Egyéni és csoportos családállításokat tartok olyan embereknek, akik készek arra, hogy változtassanak életükön.

 
 
Mottó
“Egyetlen kis család megváltoztatása nemigen számít egy olyan világban, ami évmilliárdok óta forog. Csakhogy egy kis változás miatt a világ másképpen foroghat egy család számára.” (Mary E. Pearson)
 
 
Családállítást több éven át tanultam – az államilag elismert családállítói végzettség megszerzése után is folyamatosan látogatok szakmai workshopokat, követem a családállítás módszerének fejlődését.
 
Már a főiskolai tanulmányaimnak is jelentős részét képezte a pszichológiai ismeretek elsajátítása. A későbbi képzéseken tovább mélyítettem ismereteimet a lélektan terén: tanultam többek között fejlődéslélektant, pszichopatológiát, integrál pszichológiát.
 
Emellett tanultam még kineziológiát, NLP-t, pszichodrámát, belső utazást, szomatodrámát, Kahi Healinget, holistic pulsingot és egyéb alternatív pszichoterápiás és mentális képességeket fejlesztő módszereket…
 
A gyakorlati módszerek közül számomra a családállítás volt az, ami a legjobban megfogott.
 
A családállítás egy nagyobb rendszerbe helyezi életünket, nagyobb rálátást ad a problémáinkra, azok eredetére, és nem csak úgy történik valami, hanem a felismerésekkel már tudatosan formálhatjuk az állítás után az életünket.
 
Köszönöm minden hozzám fordulónak, hogy egy kicsit részese lehetek az életének, hogy egy rövid időre kísérője lehetek az útján, segíthetek megszólítani a lelkét!
 
 
Mitől más nálam a Családállítás?