MESEÁLLÍTÁS FELNŐTTEKNEK

 

IDŐPONTOK:
július 27. 9h-12h (Sopron) – Nálam marad (Kell-e választanom a szüleim és a társam között?)
augusztus 25. 9h-12h (Szombathely) – Most te következel! (A titokzatos múlt)

 
A Meseállítás csoportban közösen dolgozunk fel egy-egy mesét, történetet. Ezen a délelőttön az adott témához kapcsolódóan foglalkozunk 1-2 mesével. A mese hallgatásakor már elkezdődik egy belső folyamat a résztvevőkben. A meseállítás során a mese és a résztvevők saját történeteiből létrejön egy új történet, ami több megoldást kínál egy-egy problémára. Így mindenki a számára éppen aktuális mondanivalót kapja.
 

A mesék a tudatalattiba vezetnek minket, és megmutatják a mesében ábrázolt problémára a megoldásokat.
 
A mesék kezdetén felborul a Rend, majd a mesehős sok nehézségen, veszélyen keresztül menve megtalálja erőforrásait, képes jól használni azokat, így megtalálja saját, belső rendjét és minden a helyére kerül.
 
A családállítás is úgy kezdődik, hogy valami módon a Rend felborul, majd az állítás során megkeressük azt a pontot, ahol ez elkezdődött. Az állítást kérő hozzájut az erejéhez és képes lesz kézbe venni saját sorsát.
Régebben esténként összejöttek az emberek, történeteket meséltek egymásnak. Ez jó alkalom volt arra, hogy kibeszéljék magukból a bennük lévő érzelmeket és együtt feldolgozzák azokat.
 
A mai ember nagyon elszigetelődött, magára maradt nehézségeivel. Sokszor még a családtagok sem beszélik meg egymással érzéseiket, nehézségeiket – mintha szégyellnivaló lenne, hogy egy-egy helyzetben nehezen boldogulunk, pedig ez semmi mást nem jelent, mint hogy emberek vagyunk!
 
A Meseállítás csoportban lehetőség van arra, hogy egy kicsit, néhány órára kiszakadjunk a hétköznapokból, és a közösség támogató erejét felhasználva akár nehéz terhektől is megszabaduljunk. Felfedezhetjük mások segítségével a nehézségek mögött rejlő erőt, hogy miként tudjuk erőforrásainkat felszabadítani, aminek segítségével elindulhatunk a vágyott céljaink felé.
Mikor ajánlom Neked a Meseállítást?

  • Ha még nem állsz készen családállításra, de érzed, hogy szeretnél tenni valami jót magadért és a családodért.
  • Ha már egy ideje haladsz az önismereti úton, ez segít neked további felfedezéseket tenni.
  • Ha szeretnéd megérezni a közösség gyógyító, támogató erejét és te is a részese akarsz lenni ennek az élménynek.
  • Ha szeretnéd felfedezni rejtett erőforrásaidat, és a visszatartó erőket téged segítő erővé szeretnéd alakítani.
 
ÁR: 6.000 Ft


 

JELENTKEZÉS

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Válassz dátumot:
július 27. (Sopron)augusztus 25. (Szombathely)