Különleges állítások

Bármelyik különleges állítást kérheted a családállítás csoportokban.

 

1. Meseállítás

Javaslom neked, ha még nem szeretnél családállítást, de szeretnél valami jót tenni magadért és a családodért. Akkor is segít a meseállítás, ha nem tudod pontosan megfogalmazni, mi is az, amivel foglalkozni szeretnél. Ajánlom neked, ha már egy ideje haladsz az önismeret útján és szeretnél további felfedezéseket tenni.

A meseállításon nem családtagokat állítunk fel, hanem egy meséből választunk rendszerelemeket. Ezek a mesében szereplő személyek, állatok, növények, illetve tárgyak. A szimbólumokon keresztül tárulnak fel miaz, amivel éppen dolgunk van. Láthatjuk mi az, ami hátráltat és ezeket a visszatartó erőket erőforrásokká változtathatjuk.

A meseállításon dolgozhatunk gyerekkorod kedvenc meséjével, vagy egy későbbi életszakasz fontos meséjével, történetével, akár egy könyvvel, filmmel is. Ezt előre egyeztetjük. Az állítás után röviden megbeszéljük, mi történt, és az állítás utáni héten Skype-on részletesen átbeszéljük az állítást.

JELENTKEZEM MESEÁLLÍTÁSRA!

Vissza

 

2. Betegség- és tünetállítás

Ez az állítási forma segít megérteni, milyen lelki okok állnak egy-egy betegség mögött. Nagy irodalma van ennek, mégis vannak betegek és sokszor nem segít a leírás abban, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy egészségesebbek legyünk. Ez az állítás megmutatja, hogy neked személy szerint mi van a háttérben. Ez lehet a saját élettörténet egy eseménye, de lehet szolidaritás egy régebben élt, nehéz sorsú családtaggal.

JELENTKEZEM BETEGSÉG- ÉS TÜNETÁLLÍTÁSRA!

Vissza

 

3. Állati családállítás

A háziállatok sokszor családtagok, így a családi rendszer részei. Előfordul, hogy betegséggel, vagy viselkedésproblémával jelzik, hogy valami nem jól működik a családban. Pótolhatják számunkra az előző háziállatot, de akár az elvesztett magzatot, a meghalt szülőt is. Akár a gazdi meg nem élt érzéseit is képviselheti az állat. Az is lehetséges, hogy a családban több állat is van és ez okoz zavart.

A gazdik ma már másképp tekintenek állataikra, mint régen. Jó tudni, hogy a családállítás módszere rávilágít a problémák eredetére és segít a megoldásban is.

JELENTKEZEM ÁLLATI CSALÁDÁLLÍTÁSRA!

Vissza

 

4. Ingatlannal kapcsolatos problémák felállítása

Előfordul, hogy egy ingatlan a sok hirdetés, jó fekvés, kedvező ár ellenére nem kel el. Vagy hogy beköltözünk egy lakásba és valamiért rossz érzésünk van. De ennél rosszabb is történhet, egy érzékeny személy akár át is veheti a korábbi tulajdonos rossz sorsát.

Rendszerállítással kideríthető, mi okozza a problémát és a megoldást is megtalálhatjuk az állítás során.

JELENTKEZEM INGATLAN ÁLLÍTÁSRA!

Vissza