Szög a zsákból – Bőrbetegség és rendszerállítás


családállítás-borproblema

Jártál-e már úgy, hogy amikor utánanéztél egy betegséged lelki okának az interneten vagy egy könyvben, az ott leírtakat sehogyse tudtad az életedbe beilleszteni? Rengeteg adat, internetes oldal, önsegítő könyv, cikk foglalkozik a betegségek lelki hátterével, nagyon sokan olvassák ezeket, előszeretettel osztják meg a közösségi oldalakon az ilyen cikkeket, ábrákat. Mégis sok a beteg, valahogy – sőt talán azt is mondhatom elég gyakran – előfordul, hogy hiába nézünk utána, mégsem találjuk magunkban az okot és a megoldást. Nagyon fontos, hogy egy-egy tünet, betegség hátterében nem csak a saját élettörténetünk lehet, hanem esetleg egy régebben élt családtag problémája kel életre egy jelenlegi családtag közvetítésével úgy, hogy az érintett esetleg nem ismerte, sőt akár nem is tudott a korábbi családtagról.
 

Általános magyarázatok a bőrbetegségekre

Nézzük, milyen magyarázatokkal találkozhatunk a bőrbetegségek kapcsán. Az egyik, hogy szeretnénk meghúzni a határokat magunk és a külvilág között, esetleg egy bizonyos személy és köztünk. A bőr véd minket, egy betegség esetén az is lehet, hogy túlságosan védeni akarjuk magunkat. Vagy éppen a korlátokat tartjuk túlzónak és szeretnénk kitörni. Az is lehetséges, hogy félünk az intimitástól, ezért a bőrbetegséggel érjük el, hogy ne érjenek hozzánk. Gyakori az is, hogy valami elfojtott agresszió van a tünetek hátterében.
 
Bármilyen betegség esetén érdemes átgondolni azt, hogy miben akadályoz minket a betegség, és azt is, hogy milyen előnyökkel jár. Nem gépeltem el, valóban előnyöket akartam írni, hiszen a fenti esetben anélkül kerülhetjük el az érintkezést, hogy magyarázkodni kellene, és magunknak is be kellene ismernünk, hogy félünk a közelségtől.
 

Mi a tapasztalat a családállításokon?

Mint már említettem, a testi tünetek egy régebbi konfliktussal is kapcsolatban állhatnak. A bőrbetegségek mögött sokszor a szülő előző kapcsolata áll. Mit is jelent ez? Amikor egy kapcsolat véget ér, lehetőség van arra, hogy egy új létre jöjjön. Ha az új kapcsolatból gyerek születik, az ő élete annak is köszönhető, hogy az előző kilépett a kapcsolatból, ilyen módon tehát a régi illető is a családi rendszerhez tartozik. Amikor a szülők úgy tekintenek az előző kapcsolatra, mintha az nem is létezett volna, vagy esetleg hangoztatják, hogy az nem ért semmit, akkor sok esetben a gyermek képviseli az előző partnert. Ez a képviselet akár betegségben is megjelenhet és a bőrbetegségek hátterében ez gyakran előfordul.
 

Franciska esete, avagy mi van a zsákomban?

Franciska már majdnem egy éve küzdött bőrproblémával, mikor elhatározta, hogy rendszerállítást vesz igénybe a gyógyulás érdekében. Tudatos felnőtt nő, az elmúlt időszakban nagyon sok dologgal próbálta megoldani ezt a problémát. Homeopata orvossal egyeztetett többször is, többféle homeopátiás szert szedett, méregtelenítette szervezetét, változtatott az étkezési szokásain, kipróbált többféle krémet, kenőcsöt, áttért a biomosószerekre, a természetes tisztálkodószerekre, meditációkat végez, rendszeresen sportol. Semmi eredménye nem volt ennek a sok dolognak. Nem találta az okot a saját életében.
 
Az állításban először is teszteltük azt, hogy milyen okok húzódnak a tünetek hátterében. Egyrészt az immunrendszer gyengesége, másrészt egy családi ok jelent meg. Először utánanéztünk családállítással a családi rendszernek, ahol kiderült, hogy anyjának volt egy előző komoly kapcsolata, és a szakítás után azonnal megismerkedett Franciska apjával, akivel rögtön összeházasodtak, mert Franciska már megfogant. Az állításban kiderült, hogy a nemző apa az anya előző partnere, és akit sok éven át apjának gondolt, az valójában a nevelőapja. Ahogy kiderült az igazság, Franciska elkezdte érezni visszatérő erejét.
 
Az állítás végén azt is teszteltük, mi segít neki a gyógyulásban, milyen szert, vagy gyógynövényt, vagy vitamint, stb. alkalmazzon a gyors gyógyulás érdekében. Határozottan a homoktövis jelentkezett. Franciska azonnal megvette a homoktövis kapszulákat, és már másnapra jelentősen enyhültek a tünetek, a gyulladás napról napra húzódott vissza a bőrről.
 
 
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenkinek, aki bőrproblémától szenved, utána kell néznie, ki is az apja, vagy hogy mindenkinek a homoktövis segít a gyógyulásban hasonló betegség esetén. Azt mutatja a fenti eset, hogy a család- és rendszerállítás segít az okok megtalálásában, a rendszer helyreállításában, valamint a megfelelő szer, gyógyszer, gyógymód, orvos, beavatkozás kiválasztásában.
 
Egészségünkre!
 

Szeretnéd kézbe venni a sorsodat?
Jelentkezz Családállításra!

 

Hozzászólások

hozzászólás